Getuigenissen

Een gemeenschappelijke heel goede vriendin sprak uit ervaring zo lovend over uw kleur-lichtpunctuur tegen mij, omdat zij wist dat ik, gezien mijn zittend beroep en vele uren op de baan in mijn autozetel, veel last had van nekpijnen en ook soms klaagde van maagpijn, die waarschijnlijk komen van mijn stresserende job.

 Klassieke zaken hielpen mij niet en zij stelde mij voor om eens bij Siska Gorissen de alternatieve kleur-lichtpunctuur te proberen.
Als nuchtere man en scepticus van het eerste uur dacht ik dat dit eerder iets is voor vrouwen. Maar na enige maanden twijfelen en pijn heb ik toch die stap gezet en met Siska contact opgenomen voor een eerste verkennende behandeling.
De kennismaking, een verkennend gesprek in een aangenaam rustgevend kader, gaf mij wel een eerste goed gevoel. Toen 48 uur na die eerste behandeling ik goede sensaties had in mijn maag en nek, overtuigde dit mij om een paar weken later een tweede diepgaandere behandeling te boeken, met nogmaals een verbetering : 33 à 50 procent minder nekpijn als gevolg.
Nu kan ik ná mijn derde behandeling van afgelopen maandag haar 48 uur later opnieuw positieve feedback geven : mijn percentage nekpijn is al gezakt naar ongeveer 10 procent. Ik heb wel soms nog een ambetant gevoel met enige stijfheid, afhankelijk van mijn houding hoofd-romp, waarbij Siska er mij ook op wees dat ik af en toe stretchoefeningen moet doen.
Die nog diepgaandere punctuur die zij toepaste tijdens de derde behandeling begint echt zijn vruchten af te werpen zodat ik ervan overtuigd ben dat mijn volgende behandeling dat laatste beetje ook wel zal doen verdwijnen.
Toch nu al een hele dikke merci, want ik moet eerlijk bekennen dat mijn oorspronkelijke twijfels helemaal verdwenen zijn en ik nu een "real time believer" ben geworden van uw kleur-lichtpunctuur.
Dank u wel, Siska.

J.D. uit Kortrijk

Wekelijks ontving ik van Siska een kleur-lichtpunctuur sessie. De mooie behandelruimte, de zachte muziek, zachte aanrakingen en de wijsheid die Siska deelt met mij, maken deze ervaring tot een me-moment, zorg voor mezelf. Ik kan me helemaal overgeven aan het nu, niets doen enkel te zijn. Ik ervaar steeds een diepe rust.

Na de operatie van mijn borstkanker, voelde ik altijd spanning in mijn linkerarm als ik deze omhoog bracht. Vijf jaar lang werd ik geconfronteerd met deze spanning.

Na een aantal behandelingen stelde ik vast dat de spanning in mijn linkerarm verdwenen was en ik zonder spanning mijn linkerarm weer omhoog kon brengen.

Nu twee maanden na deze behandeling is het resultaat er nog altijd. Hartelijk dank Siska om mij van dit ongemak te verlossen. 

M.L. uit Brugge

 


Kleurentherapie bij Siska is in de eerste plaats zalig relaxerend voor mij. Het is telkens weer een moment van pure verwennerij, echt iets om naar uit te kijken!

Naast het ontspannende aspect ervaar ik dat de therapie ook heel wat dieper gaat. De aanpak van Siska is gestoeld op uitgebreide persoonlijke achtergrondinformatie die teruggaat tot in de kindertijd.

De mooie inleidende empathische gesprekken vooraf vormen ook verder het uitgangspunt tot elke behandeling. Siska geeft uitleg bij wat ze doet en waarom. Dat is telkens weer verhelderend en de rest voelt als pure magie.

Ik voel dat de behandeling bij mij echt blokkades heeft losgemaakt en poortjes heeft geopend. Ik heb een aantal heel duurzame vriendschappen maar tot voor kort worstelde ik met partnerrelaties. In relatie met anderen algemeen voel ik mij nu vrijer en blijer.

Onlangs ontmoette ik een nieuwe partner en deze relatie voelt echt zo mooi en juist aan. Voor het eerst kan ik binnen de relatie echt helemaal mezelf en ongeremd zijn. Het is een heerlijk gevoel dat ik ten volle koester.

Ik ben er zeker van dat de magische lichtjes van Siska mij geleid hebben tot het mooie dat ik nu mag ervaren en daar ben ik intens dankbaar voor.

I.V. uit Brugge

Ik kom een prachtig ingerichte kamer binnen met gedempt licht en warme kleuren. Het voelt van bij het begin al vertrouwd aan.

Siska legt mij uit wat ik kan verwachten en wat ze gaat doen. Altijd goed om weten !

We hebben ook een kort gesprekje over hoe ik me voel.

Eenmaal op het bed, liggend onder een zacht deken , geef ik mij over.  Heel rustig en stil doet Siska haar werk, met een aardig muziekje op de achtergrond.

Ik voel lichte aanrakingen op verschillende plaatsen op mijn lichaam.  Het heeft deugd gedaan, de me-time, ik voelde me relaxed en vol vertrouwen om de weg naar huis aan te vatten.

Dank je wel, Siska.

R.B. uit Gent