Getuigenissen

Wekelijks ontving ik van Siska een kleur-lichtpunctuur sessie. De mooie behandelruimte, de zachte muziek, zachte aanrakingen en de wijsheid die Siska deelt met mij, maken deze ervaring tot een me-moment, zorg voor mezelf. Ik kan me helemaal overgeven aan het nu, niets doen enkel te zijn. Ik ervaar steeds een diepe rust.

Na de operatie van mijn borstkanker, voelde ik altijd spanning in mijn linkerarm als ik deze omhoog bracht. Vijf jaar lang werd ik geconfronteerd met deze spanning.

Na een aantal behandelingen stelde ik vast dat de spanning in mijn linkerarm verdwenen was en ik zonder spanning mijn linkerarm weer omhoog kon brengen.

Nu twee maanden na deze behandeling is het resultaat er nog altijd. Hartelijk dank Siska om mij van dit ongemak te verlossen. 

M.L. uit Brugge

 


Kleurentherapie bij Siska is in de eerste plaats zalig relaxerend voor mij. Het is telkens weer een moment van pure verwennerij, echt iets om naar uit te kijken!

Naast het ontspannende aspect ervaar ik dat de therapie ook heel wat dieper gaat. De aanpak van Siska is gestoeld op uitgebreide persoonlijke achtergrondinformatie die teruggaat tot in de kindertijd.

De mooie inleidende empathische gesprekken vooraf vormen ook verder het uitgangspunt tot elke behandeling. Siska geeft uitleg bij wat ze doet en waarom. Dat is telkens weer verhelderend en de rest voelt als pure magie.

Ik voel dat de behandeling bij mij echt blokkades heeft losgemaakt en poortjes heeft geopend. Ik heb een aantal heel duurzame vriendschappen maar tot voor kort worstelde ik met partnerrelaties. In relatie met anderen algemeen voel ik mij nu vrijer en blijer.

Onlangs ontmoette ik een nieuwe partner en deze relatie voelt echt zo mooi en juist aan. Voor het eerst kan ik binnen de relatie echt helemaal mezelf en ongeremd zijn. Het is een heerlijk gevoel dat ik ten volle koester.

Ik ben er zeker van dat de magische lichtjes van Siska mij geleid hebben tot het mooie dat ik nu mag ervaren en daar ben ik intens dankbaar voor.

I.V. uit Brugge

Ik kom een prachtig ingerichte kamer binnen met gedempt licht en warme kleuren. Het voelt van bij het begin al vertrouwd aan.

Siska legt mij uit wat ik kan verwachten en wat ze gaat doen. Altijd goed om weten !

We hebben ook een kort gesprekje over hoe ik me voel.

Eenmaal op het bed, liggend onder een zacht deken , geef ik mij over.  Heel rustig en stil doet Siska haar werk, met een aardig muziekje op de achtergrond.

Ik voel lichte aanrakingen op verschillende plaatsen op mijn lichaam.  Het heeft deugd gedaan, de me-time, ik voelde me relaxed en vol vertrouwen om de weg naar huis aan te vatten.

Dank je wel, Siska.

R.B. uit Gent 

De kleur- en lichtpunctuur heeft mijn lichaam geleerd om opnieuw diep te ontspannen, iets wat in de laatste 20 jaren CVS en fybromialgie niet altijd evident is geweest.


Siska is niet alleen onderlegd. Ze beschikt ook over inzicht en een stevige portie levenswijsheid 
waardoor ze telkens weer duiding kan geven bij, en verbanden kan leggen tussen emotionele, mentale en lichamelijke klachten.


Haar warme persoonlijkheid en inlevingsvermogen maken dat ik steeds weer uitkijk naar een volgende behandeling. Het voelt als een stukje thuiskomen in een warme en uitnodigende behandelruimte maar ook en vooral terug thuiskomen bij mezelf.

Iedereen zou met deze vorm van therapie moeten kunnen kennis maken. Of het nu is om diep te ontspannen, jezelf eens te laten verwennen, of als aanvullende behandeling bij klachten van welke aard ook.


Ik ben ervan overtuigd dat mocht deze therapie preventief worden aangewend, de algemene gezondheid van mensen er veel beter zou uitzien.

S.H. uit Oedelem