Links

De kleur-lichtpunctuur gebeurt op acupunctuurpunten van het lichaam en verloopt via een nieuwe, geavanceerde technologie: de esogetische kleurenpunctuur volgens de methode  Peter Mandel (esogetisch= esoterie + energetisch).  Dit is een holistisch concept voor analyse en behandeling. 

Peter Mandel is acupuncturist en grondlegger van de esogetische kleurenpunctuur : hij combineert de kennis over de werking van licht en kleur met de leer van de meridianen en acupunctuurpunten uit de traditionele Chinese geneeskunde. 

Op deze manier verbindt hij Westerse medische kennis en Oosterse wijsheid, waarbinnen ziekte wordt gezien als verstoord evenwicht en verlies van ordening van levensprocessen.San Bao instituut voor balans en natuurlijk leven, kleur- en lichttherapie, coaching, opleidingen, yoga ... door Inge Cox : hier volgde ik mijn traject aan opleidingen en bijscholingen.
Ik blijf bijscholing volgen om me steeds verder te vervolmaken in de materie. 

Inge Cox, kleur-lichtoliën : deze subtiele oliën, door Inge Cox ontworpen, gebruik ik aanvullend tijdens de behandelingen. Ze geven een meerwaarde aan de totale ervaring.

De behandeling wordt op deze manier een ode aan de zintuigen : kleur, geur, huidcontact, zachte muziek.