Het mysterie van de kristalbehandelingen

08-08-2023

Ik sta er zelf ook nog altijd versteld van. Sprakeloos. Te lang liet ik deze juwelen in de doosjes zitten, nu gebruik ik ze bijna dagelijks in de behandelingen.

Welk mysterie schuilt in deze kristalschijven, welke kracht?

Peter Mandel, de grondlegger van de esogetische kleurenpunctuur, deed intensieve research en werkte samen met de firma Swarovski. Via unieke productieprocessen met gespecialiseerde techniek maakte men kristallen zonder info, zogezegde "lege of zuivere" kristallen. Deze "lege" kristallen werden voorzien van heel precieze lijnen en vormen, dimensies, figuren en kleuren, m.a.w.: holografische patronen. Dit slijp-en graveerwerk verrijkte de kristallen met het originele patroon van het aarde-hologram. Ik moet hierbij ook steeds denken aan de heilige geometrie als ik naar de kristalschijven kijk. Ook in de mens, in de opbouw en in de structuren van het lichaam, zitten deze patronen diep verankerd.

En wat is nu zo bijzonder?

Door het holografische patroon krijgt het kristal een betekenis, een soort uit te voeren opdracht. Via resonantie op reflexzones van het lichaam worden pijn en ongemakken geharmoniseerd. Maar ook onrust, gepieker, emotionele disbalans… worden gereguleerd.

Het voorhoofd is bij uitstek een uitverkoren plaats maar ook op andere plaatsen van het lichaam worden de kristallen gelegd.

Wil je er meer over te weten komen? Wil je aan den lijve ervaren hoe het voelt om een kristalbehandeling te krijgen? Bel of stuur mij een mailtje: 0472 107 002, siska.gorissen@gmail.com