BLOG

Een behandeling met kleur en licht vraagt om een respectvolle voorbereiding.

dec 04

DE HUID

DE HUID is ons grootste zintuig en tegelijk ons grootste waarnemingsorgaan. Uitwendige behandelingen berusten op deze waarnemingskwaliteit. Het is veel meer dan enkel een lichaam dat geeft en een ander lichaam dat ontvangt of ondergaat, het gaat over een ontmoeting. De behandeling wordt met zorg voorbereid en met evenveel ZORG EN AANDACHT gegeven....

Het ritmische proces van waken-slapen, het dag- en nachtritme…als een lemniscaat. Van dit ritme is de gehele kosmos doordrongen. Overdag zijn we bezig, vooral op de buitenwereld gericht, met ons bewustzijn. 's Nachts trekken we ons terug, in onszelf, in een soort onbewuste toestand.

De kleur-lichttherapie is non-verbaal, er wordt dus in principe niet gepraat tijdens de behandeling. Daar zit een doordachte reden achter en ik probeer er trouw aan te blijven.

Ik verheug me erop om jou (beter) te leren kennen. Bij elke ontmoeting voel ik me vereerd.

jan 09

Stilte

De behandelingen met kleur en licht nodigen uit tot stille inkeer, tot bedachtzame sereniteit. Het is niet door er heftig of impulsief op los te vliegen dat we juiste keuzes maken, vaak integendeel.

Een heerlijke behandeling: de metamorfose behandeling op reflexzones van de voeten, de handen, het hoofd.