Metamorfose

23-06-2022

Een heerlijke behandeling: de metamorfose behandeling op reflexzones van de voeten, de handen, het hoofd. 

De behandeling zorgt ervoor dat je met rust en vertrouwen veranderingen in het leven tegemoet gaat. 

Wat doet deze behandeling met jou?

Ze zorgt ervoor dat je met rust en vertrouwen veranderingen in het leven tegemoet gaat.

Dit proces verloopt onbewust, het is een vorm van non-verbale psychologie. Er mag natuurlijk wel gepraat worden maar het moet niet.

Voor wie is deze behandeling?

Voor iedereen.

Ja, echt. Klachten en ongemakken staan in deze behandeling namelijk niet centraal, het gaat over ontspannen zodat er ruimte voor vrijheid ontstaat en beklemmende patronen zich losmaken. Dus het is heilzaam en helend voor jong en oud. 

Het is het kantelpunt waarin er moed ontstaat om weer de stap voorwaarts te zetten met je blik gericht op de toekomst.  

Hoe zit dat dan?

Je lichaam, via de huid is de toegang tot je systeem: met zachte aanraking en ontspanning (strijkende bewegingen) van reflexzones op voeten, handen en hoofd, wordt de levenskracht in jou weer aangesproken. 

Je ontspant diep en dat is een magisch moment. Het malen in je hoofd valt stil, de invloeden en prikkels van buitenaf blijven weg, je voelt je zakken in je lichaam. Hier ligt de subtiele en delicate basis voor vrijheid en voor innerlijke kracht om je levensreis straks weer voort te zetten. 

Het is het kantelpunt waarin er moed ontstaat om weer de stap voorwaarts te zetten met je blik gericht op de toekomst.

Hoe zit dat nu met die reflexzones, welke zones zijn dat dan?

Over deze reflexzones valt op Internet heel wat te lezen. Het zijn zones die de wervelkolom weerspiegelen. Op de voet bevinden ze zich vanaf het eerste gewricht van de grote teen tot aan het hielbeen. De zones werden ontdekt en ontwikkeld door Robert St. John (1914-1996). Hij constateerde dat in deze zones de herinneringen liggen van vóór je geboorte. Hij noemde zijn ontdekking dan ook prenatale therapie.

Van zodra een cel geschapen wordt, heeft ze namelijk bewustzijn. 

Met andere woorden: reeds in de prenatale tijd wordt de basis gelegd voor jouw kwaliteiten en gaven maar ook... voor de belemmeringen die je ervan weerhouden vreugdevol en vrij te leven vanuit je eigen blauwdruk.

De levensinformatie komt in beweging. 

Hoe maak ik nu de link met de kleur-lichttherapie?

Licht is energie, kleur is informatie. De levensinformatie komt in beweging en gaat weer stromen, op een gevoelige manier ontstaan inzichten.

Ik voeg er nog graag aan toe, dat het vaak hierop neerkomt in de kleur-lichttherapie: via licht en kleur maak jij weer contact met je innerlijke intelligentie, met die stille wijsheid van/in je wezen. Het is een niet te onderschatten innerlijke kracht, de kracht van transformatie en metamorfose.

Het is een niet te onderschatten innerlijke kracht, de kracht van transformatie en metamorfose.