Vraag het mij

11-04-2023

Ik verheug me erop om jou (beter) te leren kennen. Bij elke ontmoeting voel ik me vereerd.

Wat maakt jou zo uniek ?  Wie ben jij ?  Wat zijn de dieperliggende lagen in jouw levensverhaal ?  Misschien zijn ze versluierd en vertroebelen ze het zicht op je vrijheid ?  Laat mij jou dan helpen… Met een mix van empathie en toch respectvolle afstand wil ik jou tegemoetkomen. Dat is voor mij integer handelen en dat vind ik belangrijk.

Terugkerende ervaringen wijzen voor mij op een rode draad in je leven. Dit vraagt om aangepakt te worden. Achter de gebeurtenissen spelen vaak geheime of mysterieuze spelingen van wat we het "Lot" durven noemen. We begrijpen dan niet waarom dit of dat gebeurt. De kleur-lichttherapie is een zachte helingsweg die jou tot inzichten en zelf gevonden antwoorden brengt om het grotere plaatje van jouw leven te begrijpen. We moeten niet analyseren noch interpreteren, we zijn vrij om al dan niet te praten. Het licht (energie) en de kleuren (informatie) doen het werk.

Wat is voor jou nu belangrijk ?  Een detox ?  Hulp bij een grootser levensthema ?  Ondersteuning van je fysieke lichaam ?  Emotionele balans ?  Goede nachtrust ? ...

Vraag het mij, ik maak voor jou een unieke behandeling op maat.